fbpx

Ortho Smile

Program: Luni-vineri: 12:00 – 19:00

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on whatsapp
cabinet ortodontic cluj -Orthosmile

OrthoSmile – Cabinet ortodontic Cluj

Cabinetul ortodontic OrthoSmile ofera servicii ortodontice de inalta calitate, intr-un mediu placut si modern. Echipa OrthoSmile detine o experienta bogata, de peste 10 ani in oferirea de servicii ortodontice. Prioritatea noastra este ca fiecare pacient care paseste pragul cabinetului nostru sa se bucure, la final, de o dantura frumoasa si sanatoasa. 

Cabinet ortodontic Cluj –  OrthoSmile – servicii 

Cu o experienta de peste 10 ani în domeniul Ortodontiei, la OrthoSmile – cabinet ortodontic Cluj, punem la dispozitie tratamente ortodontice moderne, eficiente si la cele mai inalte standarde ale calitatii. In cadrul cabinetului oferim urmatoarele servicii:

  1. Ortodontie

Ortodontia si ortopedia dento-faciala este o ramura a medicinii dentare care se ocupa cu alinierea dintilor, corectarea muscaturii si rapoartelor dintre cele doua maxilare. Astfel, rezultatele obtinute in urma unui tratament ortodontic sunt atat fizionomice, cat si functionale. Exista 4 tipuri principale de terapii ortodontice, pe care le realizam la OrthoSmile – cabinet ortodontic Cluj:

  • tratament cu aparat mobilizabil;
  • tratament cu aparat mobil/functional;
  • tratament cu aparat fix;
  • tratament cu gutiere;
  1. Profilaxie dentara 

Aceasta cuprinde toate masurile medico-sanitare, care respecta un standard inalt al calitatii si astfel, contribuie la prevenirea afectiunilor cavitatii bucale sau identificarea acestora intr-un stadiu incipient. Sedinta de igienizare este compusa din: periaj profesional, detartraj ultrasonic, probarea situatiei parodontale, finisarea obturatiilor vechi si descoperirea posibilelor afectiuni dentare, precum si indrumarea fiecarui pacient cu recomandari pentru a avea o igiena orala corecta.

  1. Estetica dentara 

Aceasta ramura a tehnologiei pune accent pe un zambet frumos si stralucitor. Iar din cauza unei danturi imperfecte, a dintilor lipsa sau a pigmentarii, deseori, pacientii se confrunta cu un disconfort sporit si cu lipsa increderii in sine. La OrthoSmile – cabinet ortodontic Cluj, va punem la dispozitie proceduri de estetica dentara moderne si de calitate superioara.

Cabinet Ortodontic Cluj – OrthoSmile – zambete naturale prin tratamente moderne

Un zambet natural poate fi obtinut prin intermediul unui tratament ortodontic modern si eficient. La Cabinetul nostru, iti punem la dispozitie tratamente complexe si eficiente, adaptate nevoilor fiecarui pacient. Vino la OrthoSmile – cabinet ortodontic cluj si solicita un consult. Te invitam sa ne urmaresti in Social Media pentru mai multe informatii de actualitate. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *